Sevgililer Günü Tavsiyeleri (Bayandan :) )

kadıngozuyle

Yine yeniden zaman hooop diye akıp gitti ve yeni bir yıl güle oynaya selamlandı.

Uzun uzun düşünüp çılgınca bir  koşuşturmanın ardından seçilmiş armağanlar karşılıklı verildi. Tam da bu telaşı atlatmış olmanın rehavetine teslim olup ohhh diyecek iken vitrinlerdeki kırmızı kostümlerinyerini kocaman kırmızı kalp balonlar aldı. Kırmızının kerameti malum.

Biz kadınlar genelde erkeklerin özel günlerde, hediye seçmekte zorlanacaklarından emin olduğumuz için bu sevgililer gününde de yardımımızı  elbette esirgemeyeceğiz 🙂

Niyetimiz sadece ve sadece 🙂 onları içinde buldukları bu zor durumundan çıkarıp özenle serpiştirdiğimiz ipuçlarını takip etmeleri kolayca doğru sonuca ulaşmaları. Bu hummalı yardım çalışmasının sonucunda kırmızı balonların keyfini yaşamak en doğal hakkımız.

Sevgili bayanlar o zaman gelelim bize daha az  tanıdık olan ancak beyleri keyiften gülümsetecek armağan seçeneklerine.

BB-8 StarWars Droid

Bu ufak ama çok işlevli robot erkeklerin düşkün olduğu özelliklere sahip: dinleme ve cevap verme gibi mesela 🙂

Şaka bir yana gerçekten akıllı özellikleriyle her yaştan erkek çocukların hoşlanacağı türden bir oyuncak.

Daha fazla bilgi ve ayrıntı burada: http://bit.ly/1VQcm8M

Parrot Minikit Plus Taşınabilir Araç Kiti

6778Telefon elinden düşmeyen ve araç süren kişiler için ideal bir elektronik aksesuar. Kabloyla falan uğraşmadan araç içinde kullanılan ve telefon görüşmelerini rahatlıkla yaptıran bir ürün, yine erkeklerin hoşuna gidecektir.

Bana soracak olursanız biraz daha canlı bir renk olmalıydı ama erkekler anca teknik özellik bakıyorlar biliyorsunuz (siyah renk çok toz gösterir diyoruz dinletemiyoruz 🙂 )

Tam özellik listesi ise şurada: http://bit.ly/1K0n6AT

minikit

UP MOVE – Jawbone – Akıllı Bileklik

Aktivite takipçisi adı verilen bu ürünler de giderek artan bir hızla kullanıcı buluyor. Daha çok kişisel sağlık asistanı demeliyiz aslında.

Hareket ve uyku detaylarınızla ilgili bilgileri toplayan ve sağlığımız hakkında tavsiyelerde bulunan bu bileklik, spora ve sağlığına düşkün erkekler için ideal bir hediye.

Daha fazla bilgi ve satın almak için: http://bit.ly/1UNuYq0

Yorum bırakın